| Naroči se na RSS

Glasbeno priporočilo

15. July 2005 Poslano v Vse

Naletel sem na skupino, ki je vredna povsem svojega sporočila. To so The Magic Numbers. Komur so (sta) bili všeč Kings Of Convenience, bo to poslušal z enakim veseljem. Trije tipi in ženska, ki izgledajo kot ljudje iz sosednje ulice (heh, kind of), presenečajo z izredno melodično, spevno in zanimivo glasbo, ki gre hitro v uho. Dobri glasovi in mojstrska glasbena podlaga vtis le še podkrepijo. Gotovo a must hear za vse, ki si drznejo biti malce alter :) Zato brž v lokalno torrentspy trgovino po svoj izvod, hihi.
(Stewie, pričakujem, da mi boš poročal.)

5 Responses to “Glasbeno priporočilo”

  1. Stewie pravi:

    Bom takoj ko se odpre trgovina.


  2. Stewie pravi:

    Trgovina se je odprla jutri poročam. :D


  3. Klemen pravi:

    Fino, te bom držal za koleno. Mislim, za besedo :)


  4. Stewie pravi:

    Torej kot obljubljeno moj prispevek. THE MAGIC NUMBERS, pravgotovo nekaj novega, svežega in pravgotovo zanimivega. S preprostimi melodijami nežnim petjem in igrivimi besedili polepšajo dan še tako zahtevnemu poslušalcu. Na prvi “posluh” nas ne šokirajo, vendar po nekaj minutah poslušalca prav omamijo in zapeljejo in si zaslužijo biti omenjeni na brumec.org :D. Torej če ste pametni ne upoštevajte mojega mnenja in si lepo ustvarite svojega HA.
    Lep podav


  5. Klemen pravi:

    Impressive :P
    Hvala za tale in-depth review, čaka te obetajoča prihodnost na Radiu Kranj v oddaji Romane Kranjčan. Lahko pa prideš k meni na mortadelo :P


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.