| Naroči se na RSS

Krave so samomorilske

25. June 2005 Poslano v Vse

Vrta trdi, da krave dnevno proizvedejo do 280 litrov metana, eksplozivnega plina, ki je izredno škodljiv za okolje. Trditev se mi je zdela pretirana, zato sem malce googlal in prebral, da naj bi to zares držalo. OMG! Hitro se mi je zazdelo, da je širjenje visoko eksplozivnega plina okrog sebe precej deadly obnašanje, a ker jim (kravam) primarni načrt ni uspel, so se poslužile druge, daljnovidnejše opcije, ki nam prikazuje njihov ressentiment in potlačeno moralo. Krave so se odločile, da daljno ročno zmanjšajo svoje število na minimum.
Poglejte situacijo: Na svetu so tri glavne vrste škodljivcev, to so krave, ovce in (according to Vrta) vegetarijanci. A kmalu bom poskušal pokazati, da slednji morda le niso brezupni primerki.
Krave torej v ozračje sproščajo metan ter povzročajo globalno onesnaženje. Posledica tega bo izumrtje večine rastlin, s katerimi se živali te prehranjujejo. Enako velja za vegetarijance, ki bodo tako prisiljeni, da se zatečejo k načinom prehrane, kot si jo je zamislil Stvarnik. K mesu. Zrezkom, klobasam, perutničkam in stegnom. Mljask.
Tako bodo večino krav uničili converted vegetarijanci, ostalo pa pomanjkanje zelene hrane.
Čez mnogo let si bomo tako krave (ki jih je btw več kot Kitajcev in Slovencev skupaj!) lahko ogledovali le še v živalskih vrtovih.
A vseeno mislim, da ni vse tako črno. S pravilno prehrano ex-vegetarijancev se bo ozračje izboljšalo in spet bo pognala trava, kar bo predstavljalo novo možnost za (omejeno) ekspanzijo krav. Seveda bo ta proces treba precej bolj nadzorovati.
Zaključim lahko z daljnosežno mislijo, da je prihodnost v mesu. In nauk te zgodbe? Ne podirajte kupčkov po solati, it may kill you.

One Response to “Krave so samomorilske”

  1. marjetica pravi:

    Kar se tiče zadnjega stavka. Veš, če hočeš po zelenju podirat kupčke moraš imet vamp, kar pomeni, da moraš biti prežvekovalec… dokler ne spadaš v to skupino, lahko samo prdce prižigaš ;)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.