| Naroči se na RSS

Poslušal bi

15. June 2005 Poslano v Vse

Verjetno se vam je zgodilo, da bi radi poslušali glasbo, pa nič ne "paše" k danemu momentu. Še posebej. če imate tako nežno izostren okus kot vaš dnevnikovalec. Pa sem se odločil, da kar tukajle povprašam za nasvet. Kaj bi? Ne vem, sem pripravljen eksperimentirati (z glasbo, Uroš..)
Morda bi malce rocka v stilu Silverchair, morda malo melodičnega v stilu Zero 7 ali meni tako ljubega Frou Frou, tudi kakšna "Silence elektronika" bi pasala. Pa morda kaj v stilu Skin (Skunk Anansie), Our Lady Peace ali podobnih vokalnih ofličnosti.
Zbiram torej uporabne predloge, hkrati pa jih dajem vam. Če ne poznate, je to vsekakor škoda, kajti omenjena glasba je preprosto odlična.
Upam na razsvetljenje v bobničih.

4 Responses to “Poslušal bi”

  1. cookie pravi:

    air
    fila brazillia
    shirley bassey remixed
    properllerheads
    groove armada

    etc…


  2. Jerry pravi:

    Resnica boli, ampak danes se tudi jaz tako počutim in vse kar se mi je dalo poslušati je bila najina jessi z irrrresistible :D. Morda bi pa AudioSlave polepšali dan, morda bi nam lahko Tinkara zapela nekaj lepega in ko že misliš da ne more biti slabše je tu še melvin taylor z otžnimi zvoki kitare.
    Torej za vse ki neveste kaj bi poslušali, pejte vn na sprehod pa se boste počutili veliko bolje, če pa to ne bo pomagalo je pa edini odgovor Hey god – Bon Jovi lol.
    :P


  3. vrta pravi:

    Novi CD od audioslave ni za odmet.
    Drugače pa jaz poslušam nek acid jazz collection in moram priznat, da je večina komadov prav dobrih.

    Drugač pa za eksperimentalne navdihe priporočam Katalena, Gorillaz (cd Demon days), Janes addiction pa vse mercedes-benz mixtape. Tko za ogrevanje.. :)


  4. Klemen pravi:

    Hm, no, nekaj stvari se je pa le nabralo, to bodo domače živali v štalci vesele, ko bo treba kaj potegniti. Muuu la la. Dvakrat omenjeni Audioslave pa imam po zaslugi Evice celo v originalni pakungi, hihi. Je fajn. Tnx zaenkrat, se priporočam še za kaj.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.