| Naroči se na RSS

Razsvetljevanje žalobnih dogodkov

2. June 2005 Poslano v Vse

Kaj narediti, če si slabe volje? Verjetno ultimativna dilema. Slabe volje si lahko, ker ti nič ne gre, ker ti drugi težijo ali ker te nobena ne mara. Morda zato, ker slabo spiš, ker je vreme grdo ali ker te boli kolk in ne moreš kolesariti. Res slabe volje pa si lahko, če se ti zgodi vse to skupaj. Takrat lahko upravičeno rečeš "midgets piss me off!" in ugasneš zadnjo epizodo Smrkcev v BS Playerju.. A vendar obstajajo trenutki, ki ti razsvetljijo puščobo. Ko konstantno obiskovanje hladilnika ne pomaga več, je treba najti kaj kvalitetnejšega. Slikanje? Ah, da, slabo vreme.
Nato pa te prešine in storiš nerazumno dejanje, ki tako pretrese situacijo, da se morebiti celo zasuše na bolje. Na winamp playlisto vržeš Enyo.

Kaj v takih časih pomeni največ? Lepa beseda, nasmeh, objem. Kaj spremeni potek? Kombinacija.
Ker škratje te še vedno jezijo, a si pripravljen pozabiti. Greš in kupiš ananas, to je dejanje! Kdor ti tisti čas stoji ob strani, je tvoj pravi prijatelj. Spoštuj ga! Zapomni si, kaj je naredil zate, in mu vrni, ko bo to potreboval. Bodi zvest, bodi tr00, bodi sam svoj in ne bodi drug.

In ko v sproščenem brskanju naletiš na tak spletni vnos, vseeno razmisli. Zakaj? Kaj lahko se zgodi, da tudi tebe doleti vse naenkrat. In le upaš lahko, da ti bo takrat nekdo stal ob strani. Reci hvala.

3 Responses to “Razsvetljevanje žalobnih dogodkov”

  1. uio pravi:

    Uh dej mal se razvesel, pejt druge smrkce gledat :)


  2. Klemen pravi:

    btw:
    American Dad – 105 – Francine’s Flashback je zunaj. Ampak ne še LOL rip, temveč C_P, ki je slabše kvalitete IMO. Tako da.. Verjetno se splača počakati še kak dan, če pride LOL rip :) Zgolj informativno povem, seveda. K ničemur ne spodbujam :)


  3. Klemen pravi:

    Očitno se res ni splačalo ogledati American Dad 105, ker je FAKE 104 v LQ :)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.