| Naroči se na RSS

Risankasto

18. May 2005 Poslano v Vse

Na vrta.net sem izvedel, da se je že pričela četrta sezona Family Guya. Od nekje sem imel v spominu, da se prične šele junija. Ehja. Tako sta se danes premierno na vasi odvrteli prvi dve epizodi. Fino je bilo, Stewie še bolj pwna Briana :) Takisto pa mi je Vrtc pred štirinajstimi dnevi omenil novo pogruntavščino – American Dad. V bistvu ne bom pisal o njem, ker ne poznam, še nisem gledal. Times are yet to come. Sicer pa je danes prvi komentar na dnevnik napisal kayamm (to je on newb tamle desno na prvem bannerčku, hehe), been honored :P
Z Bucotom se lotevava krščanske duhovno ritmične glasbe. Morda že ta teden dobim cede skupine Svetnik, can’t wait. Odkar sem bil na njihovem koncertu, mi je žal, da nisem kupil ploščka. No, some things can be undone in a certain way.
In pa naročil sem majčke.. Heh.. Poslal sem dve png slikci različnih resolucij, kar sem poudaril v mailu.. Pa nazaj dobil reply, v čem se razlikujeta.. In da naj pošljem sliko z linijami (?!).. Pa sem naredil cmx, upam, da bo. Looking forward.

2 Responses to “Risankasto”

  1. vrta pravi:

    American Dad je praktično kopija FGja, a z drugimi liki. Liki so na nek način bolj originalni (ni ravno povprečna familija) a po humorju rahlo zaostaja za FGjem (ni flashbackov!!).

    Vsekakor je pa zadeva vredna ogleda. Če je maretu kej za vrjet je zunaj že 3. del prve sezone.


  2. Klemen pravi:

    Zunaj je že par dni četrti del, tretji pa seveda tudi.
    Dva sem pogledal.. Ribica se mi zdi neizkoriščem potencial, alien je trnutno še največji pwn, se pa strinjam, da so liki pri FG zaenkrat boljši.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.