| Naroči se na RSS

Še malo o hokeju

15. May 2005 Poslano v Vse

Danes se je končalo hokejsko svetovno prvenstvo prve divizije (IHW 2005) v Avstriji. Kot najbrž že veste, so zmagali Čehi. Pričakovano? Sploh ne! Pa ne pravim, da niso bili favoriti, a tokrat jih je bilo mnogo. Eni izmed glavnih so bili Rusi. Škoda, ker so izgubili proti Kanadi v polfinalu. Finale med Rusi in Čehi bi bil IMO boljši. Navsezadnje so bili Rusi edini, ki so naklestili Čehe v predtekmovanju. No, zmagali so Čehi po odlični obrambni igri s precej nizkim rezultatom, a zasluženo. Kanadčani niso imeli šans.. Kdaj bi jih lahko rešila sreča, a to jih je že proti Slovencem :)
Sicer pa sem danes na Štajerskem od dedija in babice že dobil prvo rojstnodnevno darilo. 5 % za Eosa je tako že na varnem :)

BTW: Jernej, če tole slušajno bereš: Hvala. HVALA! Za glasbo. Mislim, da bo krasno.

One Response to “Še malo o hokeju”

  1. Igor pravi:

    Čehi so po svoji igri bili najmanj privlačni, vendari majo najbolše obrambne igralce, tako da je njihovo zmagoslavje zasluženo!
    Tudi Kamadčani bi zasluženo osvojili zlato, vendar ni bilo sreče, drugače pa je bilo to najbolj kvalitetno prvenstvo do sedaj, tako da samo še upm lahko, da bodo še kdaj nastopila taka zzveneča imena!!
    Slovenci pa lahko le upamo, da naslednje A prvenstvo dobimo na tekmo manj kot 5 komadov!!

    Čehi ala jim vera!!


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.