| Naroči se na RSS

Slovenijaaa! ne gre nazaj :P

11. May 2005 Poslano v Vse

Danes smo bili ves dan malo živčni zaradi odločilne hokejske tekme z Avstrijci. Sploh po tem, ko so povedli z 1:0 in smo se mi lomili. A nato gol. In še en. In še en. OMG! Razpletlo se je bolje, kot smo si sploh lahko želeli. 6:2 za naše mucke. Juhej! Tako vesel nisem bil že lep čas. Bravo. Kari, hvala. Po mojem mnenju je bil naš najboljši igralec Anže Kopitar. Fantje (in dekline), pob je star 17 let! 17! Če ste spremljali naše prehode v napadalno tretjino.. On se je najbolje znašel (poleg Jana). Tudi Kontrec se je dobro navadil na pak, za Ciglenečkega pa sem imel (vsaj na začetku) občutek, da bi se samo stiskal.
Hecno je, da si naši lahko privoščijo, da imajo proti tako uglednima reprezentancama, kot sta Kanada in ZDA, lažji trening. Tega ne počne nihče drug :)
Torej še enkrat – bile so težave, a uspelo vam je. Hvala.
Komentarji?

One Response to “Slovenijaaa! ne gre nazaj :P”

  1. Igor pravi:

    Sedaj, ko so zmagali, jih bom pohvalil, nasprotno bi bilo, če bi izgubili, vendar so fantje stisnili zobe in pokazali avstrijcem, kdo je glavni! Jan je dokazal svojo genialno golgetersko, vendar malo prepozno, Kopitar pa mislim da je daleč najbolši igralec na slovenskih tleh! Pohvalit gre tudi branilce, z izjemo Ciglenečkega, ki ne zna drugega, kot se pretepat in nabirat izklučitve-jah drsa pa hitro kot polž!!
    Drugače so celotno oceno popravili z Dansko in Avstrijo, vendar proti nemčiji so razočarali, vendar kot že rečeno-glavno je da ostajamo v skupini A! Lažje je obstati tu, kot pa se uvrstiti vanjo!!

    Carji so, in samo upamo, da bo Rupar prevzel vodenje, in da bo fantom dal zasluženo plačilo, kajti mislim da si zaslužijo pošteno plačilo!!
    Druglo leto gremo pa malo Latvijke preganjat!!
    Gre kdo zravn!!!!

    še enkrat!!
    Hvala fantom za lep večer!!!
    polepšali ste ga vsem slovencem!!!!!


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.