| Naroči se na RSS

Vrta.net & Maruška

8. May 2005 Poslano v Vse

Včasih naredim malo reklame za fellow bloggerje. Tako kot sem že omenil Marka, je zdaj čas za Vrtca. Blaž, očitno edini dovolj razumen od nas treh, da ne da bloga na root dir, s to obrtjo šele začenja (dnevnikovanje, kajpak), a njegovi supporterji ne dvomimo, da to ne bo ena zanimivejših crap strani na netu :) Jaz sem pa itak role model, heh. Vrta.net
Ste si zapomnili? Fino. Ob priliki ga polinkam, le malce inspiracije in časa moram najti.

Drugače pa stanje ni ravno rožnato. Malce se me je lotil nek hecen prehlad, a bo že. Vsi rezervni deli se me še držijo, kašelj pa deluje s prizvokom "resistance is futile".

Sicer pa, oh, prejoj, ne bom pozabivši! POJEDINA! Včeraj, omg. Maruša je imela rojstni dan (pa najbrž se ne spodobi, da povem, da jih ima že enaindvajset?)
Kaj je bilo takega? Zbrali smo se pri njej, kak ducat nas je bilo, morda še kakšen več. In dobili smo narezek (onih piškotov se nisem smel dotakniti, je rekla.. kdo ve zakaj). Pa hren. In frnacosko (mmm, kako dobro!). Nato pa smo napadali v valovih.. Sirčke, salamice.. Joj! Mislim, to so biligurmanski užitki, katerih smo nevajeni na rojstnodnevnih zabavah, kjer se povečini futramo s čipsom in ostalim junkom. Mislim, such delight! Oh, želim si, da bi imela rojstni dan vsak mesec. Sploh zato, ker smo se tako fino pomenili in ker je bila vesela moje rožice. Juhej!
Maruša, res je bilo lepo pri tebi. Še vedno trdim, da ti gre z leti bolje :) In še enkrat hvala za support v pretekle pol leta.

No, to je to. Jutri naša Barbka piše maturitetni esej. Držim pesti!

3 Responses to “Vrta.net & Maruška”

  1. vrta pravi:

    Hehe, hvala za reklamo, sej bi ti vrnil uslugo, pa imam trenutno 2 obiska na dan. ;)
    Dobiš link.

    Pri maruši je blo prov fino. Mene je bolj kot narezek navdušil domač refošk. :)


  2. Klemen pravi:

    Ah, refošk. Vidiš, tega pa nisem imel prilike okusiti. Sem imel že s kokto dovolj problemov, ko sem kozarec za 380 stopinj sukal, hehe.
    Sicer pa ima moj fancy meni na desni novo pridobitev, saw? :)


  3. vrta pravi:

    Me like.

    Heh polovico obiska pride s tvoje strani. Vsen ne dobiš piva!
    Mogoče po tem, ko se ti bom spomnil poslati mail, da mi pošlješ lokalizacijo.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.