| Naroči se na RSS

Konkurenca

5. May 2005 Poslano v Vse

Marko je se lotil izdelave µBloga, vendar je zaenkrat modre barve, lol. Danes ga bom re-downloadal in pogledal, kako si je zamislil template sistem. Če je stvar fina, potem lahko pričakujete kak skin. Recimo :) Sicer pa moram sporočiti, da sem Trillian zamenjal z Mirando in so far so good. Sicer top toolbara ne spravim v akcijo, ker baje rabim neko patchano verzijo, a kdo bi se obremenjeval z malenkostmi, šlo bo tudi brez. Naložil sem precej pluginov, preden je zadeva postala takšna, da mi je všeč.

Je fino, ne? Desno glavno okno, levo pogovorno. Deluje tudi pop mail checking, pa /play ukaz za Winamp in še marsikaj. Priporočam.
Zadnje dni so Dream Theather (Liquid Tension) zakon.

4 Responses to “Konkurenca”

  1. Klemen pravi:

    No, zadeva bolj ali manj funkcionira :)
    Klik za pogled


  2. x pravi:

    hey, a mi lahk sam mau poves kasne plugine si dodou pr mirandi? :P


  3. Zoidberg pravi:

    Hehe ponavad se doda nCovers ali pa tabSRMM za pregledovanje sporočil. In pa kak RSS feed checker in pa e-mail checker (obstaja tudi gmail checker) informiranje o prispeli pošti in RSS-jih. Potem pa še recimo last seen, da vidiš kdaj je bil kdo nazadnje na msnju, icq.. Pa teh zadev je še ful. Sam sprehodit se morš po uradni strani.

    [url=http://www.shrani.si/pics/miranda8559.jpg][img]http://www.shrani.si/pics/miranda8559_thumb.jpg[/img][/url]


  4. Klemen pravi:

    MBot, NConvers++, nHistory, PopUp in Smart AutoAway. Pop checker sem že odstranil in si ga raje namestil preko messengerja in msn plusa. MBot je pa fin, ker dovoljuje vnašanje lastnih php (in podobnih) skript.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.