| Naroči se na RSS

Maturantski ples

27. April 2005 Poslano v Vse

Dve leti sta mimo in spet sem bil na maturantskem plesu. Sestrinem. Ja, zato včeraj ni bilo glasu od mene, gotovo ste pogrešali črko ali dve. Not :)
Zadevščina se je okrog osmih zvečer začela na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, kjer je imel ŠCRM Kamnik svoj t.i. prom. Veliko se je plesalo, maturantkam se je fino zdelo, ker so lepe, prav tako seveda maturantom, čeprav so jih le stežka dohajali. Pa ne le zaradi moje konkurence, heh. In kako so šle pomembne reči? Peli so dokaj dobro, a vseeno se mi zdi, da smo bili mi bolj zavzeti. Večerja je doma boljša (ko pa mami dobro kuha), za to ceno pa gotovo ena izmed šibkih točk večera. Torta je bila pri nas boljša (applies to višnjeva; z Blažkom priporočava slaščičarno Granada:)
Voditelj je bil letos boljši. Nas je poskušal zabavati Srečko Meh, tu nas je zabaval Lado Bizovičar. Povedal je par starih vicov, drugače pa je bil precej izviren. Recimo.
Pa naša? Barbara je bila prav fajn, res (ona je tista v rdeči obleki, ja), pa Monika me bo okregala, če ne bom pohvalil tudi nje. No, brez heca, res je imela lepo obleko, ne? In bleščice, zaradi katerih sem se posledično svetil tudi jaz. Beauty always finds the way to reach me, heh.
Naš tamali je na srečelovu zadel cel kup (ne)uporabnih reči (takisto glej priložene fotke); še ugotavljamo, kam z njimi.
Sedaj imamo za štiri leta mir. Lepo je življenje brez kravate.

Naj se vam oddolžim za dan dopusta – Galerija slik
Komentarji? :)

Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.