| Naroči se na RSS

Spet naokrog

16. April 2005 Poslano v Vse

Me je Tinkara res tako utrudila, da me tako dolgo ni bilo na spregled? Pa ne, ni bilo to, a vendar mnogo drugega. Že v sredo recimo je bilo zelo aktivno, saj smo postavljali mlaje pri cerkvi kot dodatna olepšava okolice pred nedeljsko birmo. Jaz sem se osredotočil predvsem na venčke, čeprav se nisem izogibal lupljenju, a tam je bilo interesentov vedno dovolj. Ko so jih postavljali z dvigalko, sicer niso dovolj upoštevali mojih namigov glede horizontale, a saj so dali vse malo postrani, tak da se ne opazi preveč, hehe.. No, če ignoriraš kak kandelaber v ozadju, lol. Ali pa moj pirate tower, ki ga lahko vidite na fotki.
Well, prišel domov, utrujen, spal. V četrtek sem šel na faks in smo se imeli lepo tam, takisto v petek, ko sem poprej od Axeja dobil še par sponzorskih dvdjev (hvala!), zvečer pa sva se najprej dobila z Marušo, nato pa sva šla k lepemu Kernu, ki je bil postaran na enaindvajseto leto, omg.
Uroš je spet poskušal vse zanikati, a vedno bolj se mi dozdeva, da je to le navada…
However, zadnjih par dni je bilo aktivnih, res je..V kopalnici imamo nov umivalnik, novo školjko, pa tepih tudi. Precej smo uredili, počistili, fixali, lepo je. In nenazadnje sem v četrtek dobil nova očala in sem leet.

One Response to “Spet naokrog”

  1. Jerry pravi:

    Res so lepa


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.