| Naroči se na RSS

Jako nenavadno

12. April 2005 Poslano v Vse

Včeraj zjutraj se priplazim izpod rjuh, zalaufam mašino in.. Nič, net ne dela. Argh! Neugodno. Pustim, da dela.. Grem malce pogledat kable.. Vse izgleda kul.. Izklopim/priklopim router, unplugam modem, ni efekta. Dobro, kabel biksa. Prižgem televizijo, tudi ne dela. Aham. Počakam še malo, kajne. No, zmanjka štroma. WTF? Ni bilo elektrike. Ja fino, ne. Potem sva se s sestro hecala, da le še telefon crkne, pa smo v praveku. No, ne boste verjeli, kaj se zgodi čez cca. eno uro.. Ja, telefon dead. Ne more biti res. Prvi komentar? Čas, da začnemo plačevati položnice, lol.. No, tam okrog dveh popoldne se je stanje normaliziralo.. Kaj pa vem, kje so spet “popravljali”, važno je, da dela.
Zvečer sem bil na predbirmanski devetdnevnici in prisostvoval pre-release zaslišanju malih birmank. Ha, pwned, četrtina ima malo pojma, o čem gre, drugi so pa eni loli.
Kakor koli, od včeraj spet poslušam Anavrin, so fini. Še Urošu so se dopadli. Itak se danes vidimo na Tinkari v Cankarjevem domu, hec mora biti. Drugače pa danes.. Zjutraj šok, ko mi je NOD32 javil, da imam trojanca.. Mailal sem support service in prejle dobil nazaj mail, da je pa res nekaj na tem.. No, pred pol ure so bile že izdane nove definicije, ki popravijo to. Šlo je za MyMail plugin za Trilliančka, essential pač :)
Nejasnost bivajočega… Luvya. BTW: Dobil sem novo srajco :)

Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.