| Naroči se na RSS

Rokomet

9. April 2005 Poslano v Vse

Celjani so izpadli v polfinalu. Trudili so se, a niso prikazali ravno najboljše igre. Koga obtoževati? Nikogar, saj so vsi odigrali precej dobro (Brumen ga je standardno lomil), morda malce le Požuna, ki je (spet) čakal z odmori in prednost Barcelone je le naraščala. Tudi sodnika nista bila povsem dorasla situaciji, saj sta postavila kriterij, ki bi sodil na kako žensko rokometno tekmo. Izključevala sta kar vse po vrsti, vsak drugi napad se je zaključil s penalom, igra sploh ni mogla biti tekoča, na koncu je odločalo predvsem to, kdo je imel zbranejše in predvsem srečnejše golmane. Lorgar se je spet izkazal, res, zasluži si pohvale za odlično izkoriščene minute. Kozomara se je trudil, a se mu vidi, da je bil poškodovan, pohvaliti gre recimo še Natka, ki bo, če bo tako napredoval, odličen desni zunanji. Ostali so igrali po pričakovanjih, a Barcelona je bila pač bolje pripravljena.
S polfinalom smo dosegli veliko, upam pa, da jih ljudje ne bodo obtoževali, ker so izgubili. Se zgodi, lahko bi izpadli že v osmini, ko smo proti Picku komaj dosegli izenačenje.
Po odhodu Vugrinca, Perića, Žvižeja in še nekaterih ni nihče pričakoval, da bodo prišli tako visoko.
In ko že o Periću – odličen je bil, čeprav na nasproti strani. Treba mu je priznati, da obvlada. V finalu pa bo imela Barcelona velike šanse, da zmaga. No, bomo videli po prvi finalni tekmi.
Komentarji?

3 Responses to “Rokomet”

  1. Tomo pravi:

    Najbolje je tekmo poslušati po radiu. “Naši izvajajo 7-metrovko, Baruffet je premagan” …(tooo naši)… “a žal mimo gola”. :|
    Drugače pa smo kar daleč prišli, a lahko bi še dlje…


  2. Igor pravi:

    evo tko kot je blo ne bo nič več, ker mislim da sta mala šveda preveč podlegala zadnjim 1 min velikem imenu bace!
    mislim da je tud malo rutenka kriv, ker je mimo 7 metal, vendar ima tud on pravico do slabega denva!!
    odločil trenutek je bil, ko je dominiković z vso silo nabasal natka v pleksus, izklučitve ni bilo, on pa je do konca tekme igral 3 min!
    edini je bil ki je še držal stik z veliko barco!!
    drugače pa brumen je tud en buhtl!!
    mislim da je on neprimeren za celje, kar kolcalo se mi je po žikici ki je lansko leto odlično odigral!!

    v končnem pogledu pa lahko rečem-krasna sezona je useeno za celjani, mislim da bo drugo leto še bolše!!
    lp vsem


  3. Leonardo pravi:

    najslabšo igro je nedvomno pokazu Rutenka, nasploh s 7-metrowkami itak, napak je blo preveč, morm pa reč da so bli sodniki korektni, čepraw jih velik folka kritizira, nimajo prav.
    out


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.