| Naroči se na RSS

Dayslip

8. April 2005 Poslano v Vse

Včeraj sem imel dober namen dnevnikovati, a sem se nato lotil webdizajna. Nerodno je, ko človek nima dovolj materiala. Mar ne bi bilo super, da dobiš dovolj stvari, nato pa selekcioniraš, namesto da jih moraš prositi, naj kaj pošljejo, ostalo pa napišeš/narišeš sam? Ja, vsi bi rabili nekega art sodelavca, ki bi dajal namige. Tako sem bil včeraj predvsem "grafičen", kar vzame največ časa. Kakor koli, delo se je zaključilo zgodaj. No, zgodaj danes.
Mimogrede, včeraj je končno izšel MSN Messenger 7 Final, upam, da je odpravljen zoprni bug pri shranjevanju logov, ki ga povzročajo tisti, ki nastreljajo cel kup nekih random emotikonov v chat okno, presneto. Zato je Trilly leet, ker imam tam 8 osnovnih ikon in uporabljam 4. owned.
Danes je dan (ki ga dal je Gospod..), ko se srečam z Blažekom. Ja, čez dve uri in pol. Such a date.
V tiskarni sem naročil majico za kolega, baje pride v sredo. Upam. Najbrž naredim kak skrinšot, če jim bo v tiskarni uspelo izvesti moje jako preproste zamisli, a kaj, ko morajo komplicirati. Jaz pa jim rišem vektorsko, za en teden inštaliram Corel in podobno.. Ah, tak je ta svet, če kaj hočeš, je najbolje vse narediti sam, zanašanje na druge se dolgoročno ne obnese, kajne?
Včeraj je spet začel delati tracker, a kdo ve, za kako dolgo. Še vedno (!!) nimam nekega uradnega reporta glede situacije. To, da imamo weekly downtimes, je nekoliko.. Neprijetno? No, sucks. And swallows. Vsaj toliko se bo treba domeniti, da se vidi, ali je treba donirati ali čakati. Itak pa sem bolj ali manj pennyless. Čakam na kak refund, ja.. Pa bomo že nekako, kajne?
Very well, se rem psihično pripravit na Morgotha. Morda bi mu lahko nesel kako nalebko iz serije Životinjsko carstvo? Morda drugič.
DreamWalk so kar kul.

Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.