| Naroči se na RSS

Silence v K4

19. February 2005 Poslano v Vse

V četrtek zvečer me je Igor pobral pred hišo, nakar sva skočila še po Miha, vsi skupaj pa v Ljubljano. Po krajšem prehrambenem postanku smo parkirali na Kongresnem trgu, nato pa smo se sprehodili do K4, kjer smo se srečali z Evo in Alenko. Sledil je krajši chat, potem pa smo se s sošolkama odpravili proti vhodu v K4, kjer naj bi bil koncert skupine Silence, Buco in Miha, lepoti mekinjski, pa sta šla na "babje čenče". Silence, skupina (duet, ki postal je kvartet), ki je zadnjo ploščo izdala konec preteklega leta, ta plošča pa je bila kmalu potem s strani Dela in RockOnNet ter mene (hihi, naio ssaion morda vseeno pretehtajo) izbrana za slovensko ploščo leta. Za četrtek ob desetih zvečer je bila v K4 napovedana live promocija po prijazni študentski ceni 1300 SIT (trije boni, ja?), ki smo se je seveda morali udeležiti.
Tako je menilo še mnogo ostalih, zato so nas komajda strpali v kletne prostore, kjer se je koncert zaradi delaya s prodajo kart začel šele ob 23.20. A se je splačalo čakati.
Imeli smo fine strateške položaje, morda je bila Eva vseeno kanček preblizu zvočnikov, ki so bili res.. Glasni. Huh.
Poleg Hladnika na klavirju ter Benka za mikrofonom sta se tokrat pridružila še Jamnik na sintetizatorju in Šalehar na bobnih. Odšpilali so 11 ali 12 komadov, od tega dva starejša, nekaj originalnih in nekaj priredb nove plate. Zanimivo, vsekakor bolj rockovsko, kar je bilo predvsem všeč Alenki. Za dodatek smo slišali še štiri komade, od tega enega povsem novega in enega starejšega.
Well, kako torej koncert? Fino je bilo, morda celo moj najboljši ne-klasični koncert (Adiemus je še vedno zakon). Bobnar je bila zanimiva popestritev, vredna bootlega, ki pa ga žal ni bilo in ga ne bo. Najbrž. However, Bili so pozni (po krivdi organizatorjev) in morda malce kratki, vsaj jaz sem pogrešal kak komad. Pa drugič, morda že v nedeljo v Nemčiji. A gotovo brez mene.
Po koncu sta nas lepotca že čakala, nakar smo odhiteli domov, kjer je ura kazala pol dve. Postelja, moja draga, kje si!

2 Responses to “Silence v K4”

  1. Igor pravi:

    bilo je krasno, pa zanimivo!!
    aja pa pivo je bilo tudi krasno!!

    alenka še porajtala ni kok sva bila ¨nabasana¨z mihom!!


  2. alenka pravi:

    igor! kar sam pojdi na naio ssaion. Pa moli, da eva še ni brala te strani. itak se te že boji ko ji skoz težiš da je pretiho


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.