| Naroči se na RSS

Smučal sem!

5. February 2005 Poslano v Vse

Juhu! Prvič letos sem smučal. Po tem, ko sva pred dobrim mesecem z Marušo obupala pod Krvavcem due to gužva, smo danes s familijo odšli na Roglo. Karte so drage, tudi študentske, ampak proge so bile super, temperatura über nizka (zjutraj -13, kasneje -10, pa spet -12), a z dolgimi gatami se da, res. Kako je bilo fino.
Za kosilo smo šli v bližnjo gostilno, kjer semnaročil kranjsko klobaso (par!), mami pa pivsko klobaso. Kelnar je prinesel celo pivsko in pol kranjske. Tako je naredil.
Z mami sva malo menjala priloge in te reči.. Ker je imela ona senf, jaz pa zaseko.. In sem se sprijaznil s svoje pol klobase in dobil pol še od mami. Potem papride račun, kjer je bila računana cela kranjska. WTF? In sem se sporekel. Kanček. Pač zahteval, kar mi pripada.
Zato sem dobil še pol klobase. Trdil je, da kranjske, a jaz sem na krožniku spet ugledal jelenovo z zaseko in čebulo. Pa hren, mm.. However, sem pojedel, ne.. Ko sem pa že skoraj dokončal, pa je prinesel še pol klobase, rekel, da se je zmotil in da je to moje, nakar mi jo je hotel poriniti na krožnik.. Jaz pa sem se tisti čas že najedel, tudi pomfrija.. Zato smo mu dali 300 tolarjev, da je odnesel tiste pol klobase nekomu drugemu in dal mir. Jaz sit in on cel kozel. Je bil res.
Ko smo prišli nazaj k dediju in babici, sem 4 ure spal. Prepih in Sonček sta me malo.. Ko pa sem prišel domov, me je napadla Naja, juhej. Se je vedno veselim, čeprav ona tega ne ve :)

2 Responses to “Smučal sem!”

  1. Inchy pravi:

    dogaja dogaja!


  2. Igor pravi:

    hehe, si pa požrten in natančen!!
    moraš merkati na kilograme, drugače boš tak kot bauhar in gabi, ko jima je vsako leto sezonska garderoba premajhna in vedno znova in znova zapravljata denar za nakup nove!!
    :-)))))


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.