| Naroči se na RSS

On the fly

28. January 2005 Poslano v Vse

Zgodaj zjutraj sem šel na faks, kasneje sem se vrnil. Na postaji sva se srečala z Marušo in pdšla v knjižnico, kjer sem ji priporočil knjigo Raymonda Quenaua z naslovom Vaje v slogu, sam pa sem si sposodil nekaj knjig za staro mampo in še dve zase. Eno težko in eno težjo. Dejansko in metaforično. Razložim morda ob priliki. Nato sva odšla na čaj ter vročo čokolado in standardne pogovore. Poučna reč, I appreciate it. Potem pa sem šel še k Simonu. Ko sva hotela požlahtiti najino srečanje, naju je premotil moj prevoz domov. Ob slovesu mi je izročil nekaj dvdjev in v sebi lastni modrosti nisem kopiral on the fly, temveč sem šel delati image na disk. God. Ne počnite tega, računalnik umira, ram je na vrhuncu. No, poraba le tega.
Priporočam decryptanje na disk, saj je hitrejše, errorless in zavzame enako količino prostora. Pa še spečete morda hitreje. Vsaj moj nec ima tako raje.
ATM ima moja bivša zabavo, na katero sem bil povabljen, a sva z bratom raje pogledala The Last Samurai in Toma, ki govori japonsko. Arigato. Peace.

Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.