| Naroči se na RSS

2 sekundi pred koncem

25. January 2005 Poslano v Vse

Slovenija:Islandija 34:33. Ha! Teletekst pravi, da smo zmagali zaradi Rutenke. Jok brate, Jovičič in Zorman! To je tisto pravo. Res pa je, da je Rutenka dal zadnji gol. Celo tekmo smo zaostajali, sodnika sta navijala za Islandce, imela sta čuden kriterij, a naši so se vendarle razigrali v drugem polčasu, Natku in Brumnu se je od štang končno nekaj odbilo tudi noter in ko je Kavtičnik zadel za vodstvo, smo bili veseli. Ja, res je. Na koncu smo srečno zmagali. Jutri pa nad Alžirijo.

Slovenija gre naprej!

3 Responses to “2 sekundi pred koncem”

  1. Igor pravi:

    ja jaz bi rekel da je zmago prinesel zorman in nihče drug, jovićić je pa s svojo hladnokrvnostjo metal 7-metrovke kot za šalo!!mislim da to SP naši morajo končati višje kot na 4 mestu!!!!ja vedno sem optimist, pa še dobro je zalaufalo, tako kot more-in čedalej bolje bo šlo(spomnite se na EP 2004)!!sta pa argentinca zrela soditi tekmo na pašniku ne pa na rokometnem igrišču, ker ne poznata osnovnih pravil in ča jima teče dokaj čudno!!!jutri bo nov dan, nova zmaga in novo veselje!!!


  2. Jerry pravi:

    Bravo NAŠI


  3. Slovenec-čistokrvni pravi:

    Ma, kaj še. Looserji so zmagovali le v polnem Tivoliju in Golovcu, ko jih je nosila publika. V Tunisu pa bo pušiona, boste že videli, ko začne drugi del.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.