| Naroči se na RSS

Študentska

20. January 2005 Poslano v Vse

Po enem tednu sem spet odšel na faks, kjer sem se srečal z Matejo. Ma… :) Dolgo se že nisva videla, res je. In lepo jo je bilo spet videti. Res, res, ona je ena redkih, ki še upa prenašati moje govoričenje. Kaj si je le mislila, ko je nisem spustil do besede.. Na kosilo sva šla v Parmo, prima picerijo (since 1972, vse vem, lol). Bon füter, kakopak. Pa sem dobil dobro pico, manj po robovih osmojeno kot zadnjič, prav fina je bila. Kasneje se nama je pridružila še njena kolegica Mojca (ki ima krasen nasmeh, ampak tega ne smem reči na glas, ker ima tudi fanta, zatorej psst). Skupaj smo hoteli iti na Alfieja, vendar smo krenili drugam? Kam? Naj sliki spregovorita. Image Hosted by ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Any idea? Da, razstava v muzeju novejše zgodovine poleg hokejske dvorane v Tivoliju. Fotografska razstava slik Marilyn Monroe in Franka Sinatre. Ako vas mika, imate do 5. februarja še čas, se spača. Poleg tega za 800 tolarjev lahko vidite še zanimivo razstavo o Slovencih v 20. stoletju ter o prvi in drugi svetovni vojni. Vsekakor vredno cekinov. Pa še multivizijo s 1500 sličicami imajo.
Bilo je torej poučno in zanimivo. Z Matejo sva si imela marsikaj povedati, gotovo si imava po treh letih marsikaj še povedati, moram pa poudariti, da je fino z njo hodit naokrog. Še free torto sem dobil, mm..

6 Responses to “Študentska”

  1. mateja pravi:

    Klemzi od kje tebi, da ma Mojca fanta!!!! Michael je njen brat:))))
    Prehitro sklepanje!!!!! Vedno preveri informacije:))) Kar naglas drugič!!!!
    Drugače pa je bil dan prečudovit. In še jih bo veliko takih. Ker si imava tooooliko za povedati:))))


  2. Inchy pravi:

    he s mine! ;)


  3. Klemen pravi:

    Inchy! :***


  4. Cyborg pravi:

    Brumc! :*


  5. F3LiX pravi:

    :(


  6. mateja pravi:

    Ha ha ha!!
    Brumc vas vse ma rad:)
    Ne Klemzi?


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.