| Naroči se na RSS

Pametna naložba?

20. January 2005 Poslano v Vse

Tokrat me žal niso zbudili ptički, temveč top shop dostavljalec, ki je hotel imeti denar. Iz kombija je potegnil eno veliko škatlo s sliko postavnega mladeniča, zatorej sem ga vprašal, zakaj mi dostavlja gole moške. Pa mu totalno ni bilo jasno, o čem govorim. Vsaj izgledal je malce zaostalo. Ali le jutranje? No, potem sem videl, da niti ni mogel točno spoznati moje kvazi intelektualne domislice, saj je bil na njegovi strani narisan nek AB King Pro. WTF you might say? Agreed. Ampak sem posurfal in našel tole. Očitno bom imel kmalu čvrste in privlačne trebušne mišice. Too bad, da je zunaj minus, jaz pa imam bundo, ne?
Nevertheless, bomo videli, kako se bo nakup obnesel. Že to, da king pro ne bo pristal v kleti, bo svojevrsten dosežek, hihi.

Komentirati moram še dva filma.
Pianist.
Drama o glasbi Romana Polanskega. No, kdo bi rekel, da o drugi svetovni vojni, a vendar je pomembna moč glasbe, ki mladega pianista Spilmana vodi skozi tegobe židovskega ujetništva oz. skrivanja na Poljskem med 39-44. Bil sem tam, bil sem v Auschwitzu, in povem vam, da je še bolj grozno, kot bi se komu zdelo ob ogledu filma. Vsekakor je bil to najbolj moreč kraj, kjer sem kdaj koli bil v življenju. Ko vidite to, pozabite na vse svoje morebitne tegobe. Kajti bilo je huje kot hudo za vse Žide.
Brody je dobil oskarja, Roman tudi. Zakon.

Drugi film, ki ga moram komentirati, pa je Closer.
Neke sorte romantična zapletancija (am, ne najdem ustreznega izraza, ta bo kar pravšnji) med Julio, Judom, Ericom in Natalie (A-mi-dala?). Eden s tem, drugi z ono, ta s tem.. Pa saj veste. Zabavni dialogi, še bolj zabavno dopisovanje, občasno predvidljivi zapleti. Ob vsebinsko polnem začetku konec nekoliko zbledi, se ponavlja. Tudi zaključek mi ni bil preveč všeč, a morda le zato, ker (SPOILER) ga Jude izvisi (END SPOILER).
Če vas mika Natalie Portman kot striptizeta, je to seveda nujen ogled. In ja, mika vas. Čeprav Jude ni šwoh, hihi.
Glasba je precej v redu, že veste, kdo je Damien Rice? Nujno preverite.

4 Responses to “Pametna naložba?”

  1. domen pravi:

    bo ines kometarj da-la, jazst nisem ne enega ne drugega gledal.


  2. domen pravi:

    aja no jude ma seksi ritko


  3. Inchy pravi:

    Komaj čakam, da vidim tvoje mišice….


  4. Klemen pravi:

    Bil sem na tem Turbo maksimusu (zame je vsak top shop proizvod turbo maksimus, ker povsod gor zaspim) in se pretegoval. Saj morda pa še kaj bo iz tega.. Will see. Zdi se mi, da sem že postavnejši..

    Ja, Jude je sexy, danes me je ena povabila na Alfieja, mm..


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.