| Naroči se na RSS

Rovokopači

9. January 2005 Poslano v Vse

Been busy! Včeraj (oh, je res že včeraj?) zjutraj smo odšli na Štajersko, kjer nas je čakal štor podrte smreke. Štor.. V zemlji. In ni hotel sam ven. Kakor koli, šlo je za zelo staro drevo, štor pa je imel tako na najširšem delu kakšnih 90 cm premera, kar ni mačji kašelj. Zapregli smo krampe, lopate, rovnice, motike in še kaj.. Pa sekire ter motorko. A vseeno se po celodnevnem mučenju še ni vdal. ker pametnejši štor odneha, smo odšli nazaj na Gorenjsko in bomo nadaljevali ob drugi priliki :) Doma smo si na pop tv pogledali kar dva filma. Pay It Forward ter Philadelphia. Prvega sem seveda že videl, drugega le delno. Ja, je bil Oscar worthy. Tudi Springsteenova pesem.. Ohwell, nekaj me daje grlo, kdo ve, kaj se me loteva.. Upam, da nič hujšega.
Ah, da, Tina je zmagala v veleslalomu, well done! Kmalu bo v tam svetovno prvenstvo.. Ko bi le šlo pol tako dobro. Odlična je bila, ni kaj. Pa tudi Ani je malo zmanjkalo, pa drugič, ne?
Off I go, papa.

One Response to “Rovokopači”

  1. miha pravi:

    ob načeti misli, da pametnejši odneha, sem pomislil na to, da boš nadaljeval svoje doživetje z besedami: “in tako je štor le popustil ter…”, no pa brez zamere


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.