| Naroči se na RSS

Še malo o Slofs

7. January 2005 Poslano v Vse

Slo-Filesharing, naš priljubljeni forum, zadnje čase postaja leglo nekih začetnikov, ki se tja plazijo z vseh mogočih koncev. Nič ne rečem, nekateri so prav razumni in vedo, kaj naj bi bil forum, a žal gre povečini za prepotentne najstnike ali še mlajše, ki menijo, da bodo lahko kar naenkrat "ownali" vse ostale in so prepričani, da je edino merilo popularnosti prav število sporočil. j00 wr0ng, dear. Na uho so mi šinile informacije, da slofs leet crew pripravlja nekaj novosti, ki bi sankcionairale vedenje nekaterih. Delo moderatorjev bo postalo strožje, vsakršno in kakršno koli kršenje pravil bo ustrezno nagrajeno, kakšen siten uporabnik bo nekaj časa na prisilnem dopustu..
Vse to bo poskusno obdobje.. Če ne bo bolje, se pač zna zgoditi kak "limited registration" sistem in invite opcija. Pa seveda brisanje neaktivnih..
Verjamem, da se stanje lahko izboljša, morda k temu lahko pripomorete tudi vi. A žal ne s ponavljanjem sporočil drugih, z enovrstičnimi neumnimi odgovori in podvajanjem določenih tem.
Pravila so, a ne zato, da bi se jih kršilo, temveč zato, da se jih upošteva. Če kdo res misli, da je pravilno oblikovan request nek hud intelektualni napor, potem to ni forum zanj in bomo veseli, če odide. Kajti drugače je z njim le delo.
Seveda so to le utrinki, ki so mi prišli na ušesa, morda je vse skupaj le šala..

2 Responses to “Še malo o Slofs”

  1. AL-P pravi:

    /…/Če kdo res misli, da je pravilno oblikovan request nek hud intelektualni napor, potem to ni forum zanj in bomo veseli, če odide. Kajti drugače je z njim le delo./…/

    Tale mi je pa tako všeč! Upam, da ga prav razumem. HEHE Brumc. Razturaš, ni kaj!


  2. Ombre pravi:

    Se strinjam s teboj. Zadnje čase je toliko enih mulcev na forumu k se preseravajo da… En kp jih zbrište pa bo.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.