| Naroči se na RSS

Pa smo ga, ne?

1. January 2005 Poslano v Vse

Silvestrovo sem preživel doma za računalnikom na ircu. Je kdo sploh dvomil? Ne? No, jaz dvomim. Zato gremo od začetka. Silvestrovo sem preživel v izbrani družbi pri Kernu doma in spomnim se vsega. Preveč? Morda. Zanimivo novo leto, kakopak, kaj točno pa je bilo na sporedu, pa si lahko prečitate v nadaljevanju. Okrog sedmih zvečer smo imeli družinsko večerjo. Vse me je bolelo, ker sem se poprej zabaval z ananasom in nekako nisem vedel, da njegova lupina (koža?) peče po jeziku. OMG, komaj sem jedel. Kakor koli, francoska solata, ki sva jo popoldne narezala s sestrstvom, je bila fina in zanimivejšega okusa kot ponavadi. Z večerjo smo zaključili okrog osmih, nato pa sem postoril še par stvari na računalniku.
Ob pol desetih pa je pome prišla moja draga Ines (RTM, and you no one saw that, m’kay?) in odšla sva do Kerna v Šmarco. Pa do drugih tudi. (željni razvrata, hihi, Uroš je bil tam..)
Tako. Prišla sva in dobil sem kozarec, Fruc in čips pa sem imel s sabo (saj sem rekel, kako bo). Z zanimivimi debatami smo nadaljevali do nekako pol polnoči (vmes sem pogrešil Ines, she left, aaa!), takrat pa smo se spomnili, da bi bilo zanimivo novo leto pričakati ob glasbi. Zakaj pa ne?
Kern in njegov sosed si lastita ozvočenje, ki ga pripravljata tudi za kakšne koncerte.. Precej močna reč, že samo eden izmed štirih satelitov ima izhodno moč 400 W, vse skupaj pa baje okrog 2,6 kW. Ha? Najbrž si lahko mislite, kako je izpadlo, ko smo ob polnoči zavrteli Na lepi modri Donavi in zaplesali ter nazdravili. Se je slišalo, se je. Povsod se je :)
Še kako uro smo nadaljevali z glasbo, smehom in plesom, nato pa pospravili ter se odpravili na toplo v hišo. Brr, je bilo frišno.
Takrat je bil čas, da smo si privoščili prvo novoletno večerjo. Oh, kako dobra je bila pašteta gospe Kernove. Temptations, fair maid! Pa Maretova torta, prejoj.
Nafta nekako ni bil navdušen nad idejo, da bi skupaj preživela noč, zato se je zavlekel v neko sobo, porednež. Malce smo še diskutirali, nakar smo vsi polegli po sobah. Ura je bila pol pet +/- 15 minut.
Zbudil sem se okrog osmih, nakar so mati prišli pome, domov sem prišel ob pol devetih, nato sem se sam (!!) odpeljal k maši in nazaj. Ha. Lep sem in lepo je biti trezen. Čeprav priznam, da sem deloval malce slow n’ retarded, ker sem bil zaspan :) Well, ob pol enajstih sem šel spat in zbudil sem se prejle – ob štirih. Lakota naredila svoje. In ja, francoska je še vedno zakon.
Zdaj pa tipkam. In kasneje bom najbrž kaj narisal. Zunaj pa je že tema. Hitro gre to novo leto, hitro.

Zaključek? Pohvalim Ines, pašteto, Uroševe plesne zmožnosti s kozarcem, Kerna, ki me je maral, seveda pa tudi vse druge. Ma saj je bilo fino, ne? Ircal sicer nisem, a vseeno, tudi kaj drugega je lahko zabavno :)
Izjava, ki me je najbolj nasmejala, pa je bil gotovo Nadjin prvi jutranji stavek: Ojoj, jaz sem prespala pol novega leta :)

4 Responses to “Pa smo ga, ne?”

  1. Arey pravi:

    Isto je moj frend prespov nov let, pa kaj pol :P
    Aja, pa srečn nov let :)


  2. mac pravi:

    Glavno,da nisi zamudil maše


  3. Lea pravi:

    Hej! jaz sem prišla mal pred eno in te nisem najdla. Šit, pa tako z veseljem bi te kušnla:-)Kje si se skrival?


  4. Klemen pravi:

    Hah!
    Tole je lansko silvestrovo, Lea :) Vnos napisan prvega januarja 2005. Lani smo se pa videli, ne? :)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.