| Naroči se na RSS

I R Back :)

30. December 2004 Poslano v Vse

Tri dni me ni bilo. Gotovo me je kakšna pogrešala. Gotovo. Sicer dobro skriva in ne upa priznati, a vseeno. Torej kaj je bilo, kaj se je dogajalo? Bil sem na Štajerskem, bil sem v kinu in bil sem pod Krvavcem. Nazadnje pa sem bil na Veliki planini. Pa gremo kar lepo po vrsti. V torek zjutraj je 80 % naše družine odšlo na Štajersko, kjer smo povečini jedli, mimogrede pa podirali drevesa in se ukvarjali z raznimi drugimi aktivnostmi. Ni nam bilo hudo, res ne, vseeno pa smo domov prišli že v sredo popoldne, saj je bilo treba iti v 3S Elan Sport iskat servisirane smuči.
Later on that evening sem z Marušo odšel v kino. Ogledala sva si Polar Express in plešastega Toma. He leet :) Torej film je bil kar fin za tale x-mas čas, vsekakor boljšejši od Incrediblesov, ki sta jih pogledala Prfect in Vrtec. Pa ne mislim, da so Incrediblesi slabši, gre le za oceno znotraj časovnega okvira. So.. Film je bil risanka in risanka je bila film. OMG, kako dobro je bilo ponekod animirano, jaz sem mislil, da je slika, da je film.. Predobro morda?
Kakor koli, ob pol enih ponoči taistega dne me je pričakal sms, povabivši me na zgodnje smučarjenje naslednje jutro na Krvavec. Ok, agreed, we run.
Zjutraj sva se dobila z Marušo, 60 % družinice je tja odšlo že kake pol ure prej. Kakor koli, prišla sva v Cerklje, nato še malo dlje do Grada, potem pa se je počasi ustavilo. GUŽVA! Yikes! Ne moreš verjeti, koliko ljudi. Mnogokrat sem že bil na Krvavcu, a surely nisem še NIKOLI videl take gužve.. Ustavljali so jih že spodaj.. Malce naprej od Cerkelj. Pred Tonačem. Ha, ne moreš verjeti, kaj? Čakala sva njeni sošolki, a nato razumno sklenila in odšla domov, se preobula, šla v Mečkator, kupila .. er.. smukce (?) in se šla drajsat na Veliko planino.
Z avtom do Kisovca, nakar peš na Veliko planino. Kako lepo je bilo. In le lepše, res. Od 30 cm do pol metra snega, kjer ga je napihalo, tudi več. Sneg, da. Severni, suh, nezmrznjen. Idealno pač. Ni bilo strašno mrzlo, bilo je super.
Nato sva šla na čaj, se pogrela, podprla s čokolado in šla vozit v vrtače. Ja, prav lepo progo sva naredila. Nato sva srečala strica Pavleta, dobila ključe od koče, šla do Zelenega roba, si ogledala, kako delujejo proge, nato naprej do koče, malce spila in se počasi odpravila nazaj. V uri in pol sva bila spet pri avtu, nato pa sva počasi odpeljala domov. Je bilo le zasneženo, a le do ceste na Črnivec.
Zaključek? Videl sem mnogo Slovenije. Ne prvič, a poredko toliko naenkrat. In praktično tri dni sem bil brez računalnika. Pa sploh ni bilo hudo! Morda je še upanje zame :) Morda.
Zahvaliti se moram Maruši za vsa fina povabila. Ma.. Za vse. Še za ananas :) R3dH3r0 me je seveda pogrešal. Ampak saj jaz tudi njega med tednom, ko se potika po Lj.

Jutri je silvestrovanje, ne? Se moram še dokončno odločiti, kje bom. Spal :) S Frucem v eni roki in čokolado v drugi, kakopak. Totalno zmešan geek. Vsekakor pa velja, da se pustim še kam povabiti in da so Oasis fini.

Imejte se radi. Esmeralda vas ima tudi.

7 Responses to “I R Back :)”

  1. Theory --X-- pravi:

    tak je prav! na štajerskem je treba bit ;)na Zg. polskavi ;)


  2. Jerry pravi:

    Prav res smo te pogrešali.


  3. F3LiX:* pravi:

    sam da je fajn.


  4. Arey pravi:

    Ma te ne berejo sam ženske


  5. I pravi:

    krasno se zabavaš


  6. Klemen pravi:

    omg, grouppies! :) pa sem ves čas sumil, da se še kdo drug tu okoli potika.. morda pa v ta namen kdaj še kako resno besedilce navržem. RVM :*


  7. R3d pravi:

    :D pa imam spet nekoga da mu po msn najedam :D weii … wb brumc!


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.