| Naroči se na RSS

Mestna godba Kamnik

17. December 2004 Poslano v Vse

Ines (pohvalim te!) me je povabila na novoletni koncert Mestne godbe Kamnik. Yay! Prvi šok je bil, da je vstopnica stala 2 ksit. OMG :) Ampak kot se je kasneje izkazalo, je bila vredna vsakega tolarja..
11 komadov rednega dela so začinili še z nekaj dodatki, za kar smo poslušalci in gledalci neizmerno hvaležni. Res – Izvedba je bila nad pričakovanji in na zadovoljivo zavidljivi (heh) ravni.
Vmes je nastopila tudi Klapa "Mali grad" Kamnik, ki je uprizorila nekaj pristnih dalmatisnkih pesmi.. Neverjetno spevno in odlično za moj skoraj skormni glasbeni okus. Še nikoli mi dalmatinska pesem ni zvenela tako lepo.
Pohvaliti je treba soliste, lepega bobnarja Kerna in povezovalca (pripovedovalca) Primoža. In še enkrat Ines, ker me je sploh povabila, Kern bi itak pozabil name :)
Komaj čakamo na naslednje novo leto.

5 Responses to “Mestna godba Kamnik”

  1. Domen pravi:

    hja, še komentar bobnarja. Koncert je bil sicer v redu, vedar bi bil lahko (precej) boljši in je bil definitivno padec v kvaliteti glede na prejšnja leta.
    Je bila pa publika odlična;)


  2. Inchy pravi:

    in predvsem lepa.


  3. Jerry pravi:

    Lol, lahko bi omenil tudi človeka, ki si ga srečal po dolgem času im omenil, da je bil lep…


  4. tejchy pravi:

    amm…mam sam eno uprasanje….prosnjo….cist tko neumestno…..bi se dal
    kako dobit cifro od simona iz kamnika, ki je za pusta v cerknc igral v vasi godbi…se mi zdi
    full hvala
    pa pa*


  5. LanĆii* pravi:

    no jest pa dajem eno veliko, veliko, ogromno pohvalo mestni godbi kamnik! sploh pa derigent je ress profesionalc! res super koncert!!


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.