| Naroči se na RSS

Kolosej

14. December 2004 Poslano v Vse

Odkar dnevno (več ali manj) hodim v Ljubljano, sem imel pogosteje priložnost ogledati si film. Če se le da, grem v Komuno. Zakaj ne v Kolosej? Ker so tam razmere obupne.
Ravno zadnjič sem sem moral sedeti poleg treh tepcev (nacionalnosti ne bi omenjal, ker to ni splošno merilo, a vse pogosteje očiten razlog), ki so menili, da bo preostale zabavlao njihovo telefoniranje med predstavo in komentiranje ostalih gledalcev. Zato ne le, da so prejemali klice – tudi klicali so. Res ne razumem, zakaj nekdo odšteje 1000 SIT le zato, da se postavlja pred drugimi s svojimi neumnimi izpadi. Raje naj ostane doma (v hlevu, kamor osli sodijo) in polepša ogled ostalim. Kaj bi bilo potrebno storiti?
Najbrž Koloseju ne bi bilo pretežko najti 12 ljudi, ki bi spremljali predstave v dvoranah in mirili podobne imbecile. Naj jih vržejo ven ali jim prepovejo vstop za naslednjih 412 let ali kaj podobnega. "Gledalci", zaradi katerih imajo ogled filma pokvarjeni vsi ostali, MORAJO biti kaznovani.
Zato pozivam vse, ki se jim je kaj podobnega storilo, da se pritožijo Koloseju Kinematografom. Jaz se bom. In šel drugam, če se bo le dalo.

3 Responses to “Kolosej”

  1. Arey pravi:

    Veš, nisi edini, in nekateri smo se že pritožili. Pa misliš da jih gane? Za vsakega ki ne pride več, prideta dva ki redno hodita.. Jebat ga..


  2. Igor pravi:

    lahko bi uvedli, da bi v kulturno središče omogočili vstop s lovenskim potnim listom, potem pa bi nekateri bolj temen narave bolj premišljeno izzlivali svoje frustracije na ljubljanskem barju, pri prebiranju in reciklaži odpadkov na deponiji!


  3. bear987654321 pravi:

    modelka je mela noge dobesedno za mojim vratom!!!(sedel sem v predzadnji vrsti, ona je pa mela noge na vrhu mojga stola) in kaj mi odgovori, k ji rečm, nej jih da dol, ”sj te ne motjo, itak je film spredi” sj če nebi bla baba, bi jo mogoče še počaku pred vrati, sam tok pa še nism, da bi babe tepu(čeprav si je zaslužila dve al pa tri take, da bi se ji še danes vrteli in zvonilo v glavi)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.