| Naroči se na RSS

Petek je

12. November 2004 Poslano v Vse

Ja, res, petek je in h koncu gre. A nič zato, saj baje bo drug teden spet. Začelo se je naporno.. Pešačil sem v knjižnico, nato pa sem imel v Ljubljani sestanek glede webdizajna.. Dobil sem nekaj novih direktiv, zato sem prejle že delal, zdaj pa bom še naprej. Vmes sem pogledal še del takrat zelo uspešnega filma z Jamesom Bondom. Thunderball, seveda.
Danes sem si kupil še eno precej zajetno torbico za cedeje, kamor kanim vstavljati dvdje, doker jim ne najdem lepšega prostora. Prav tako pa sem kupil eno poceni trdo škatlo za prenašanje cedejev. Zadnje čase namreč opažam, da prodajajo praktično le še škatle z mehko zadrgo, kar pa mi ni všeč. Trda plastika je še najboljša za prenašanje. Lahka in vzdrži udarce.
Trenutno poslušam Fake Orchestra. Morda mi je zadeva iz 2001 še kanček bolj všeč kot letošnja.. Res pa je, da se cel Fake World še ni odvrtel.
Pa splošne novice? Slofs je dobil dva nova moderatorja, Microsoft pa je splavil nov iskalnik. Preskusite in vpišite notri "najbolj nepomembna stran na spletu" :)

2 Responses to “Petek je”

  1. R3dH3r0 pravi:

    a sfs ma nove mode? nisem nobenega videl? :P


  2. Klemen pravi:

    saj jih kmalu ne bo več, ker ne znajo dobro opazovati


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.