| Naroči se na RSS

Popoldansko dogajanje

9. November 2004 Poslano v Vse

Danes padajo rekordi in prav je tako! Vsi pametni si nameščajo firefox final, ki je res super brskalnik. Jaz sem ga že opremil z extensioni in zaenkrat je moj novi brskalnik deležen le pohval. Drugače pa sem bil danes priden,  saj sem popoldne pekel klobase, ki so bile prav dobre, nato pa sem moji najljubši sestri pomagal delati vaje za fiziko.. Pač, izkušnje :) Zjutraj sem pa moji dragi popravljal sesute vaje, takisto za fiziko.. Ženske in računalniki != dobro.
Drugače pa sem danes napisal tudi vodič za ripanje dvdjev v dvdrip, ki si ga na slo-filesharingu lahko ogledate tudi sami. (http://www.slo-filesharing.com/vodici/vodic.php?v=133)
Morda pa nekoč pripravim še vodič po extensionih za firefox, bi vas zanimalo?

4 Responses to “Popoldansko dogajanje”

  1. Legion pravi:

    nared :)

    pa k si v elementu nared še vodič o SVCjih in dodajanju podnapisov v njih :) sej mislim da je že, samo večina linkov ne dela


  2. simpl75 pravi:

    hmmmm..če bi bli za vodič extensionov za firefox???yess……..


  3. xstyl pravi:

    extensioni… mislim, da bi blo ql, če narediš kakšen vodič v zvezi z njimi… al pa napiši vsaj, kere priporočaš namestit..
    jaz mislim, da se splača namestit samo AD-BLOCK, pa zravn vstaviš še Rejzorvevega
    http://freeweb.siol.net/razor256/downloads/rejzors_adblock.zip

    Še najbolš tak, ne?


  4. Klemen pravi:

    menim, da si mora filtre za adblock vsak delati sam. Vsaj pametno bi bilo tako. Tako imaš notri tisto, kar rabiš.. Njegov filter je zame vsaj 90 % neuporaben.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.