| Naroči se na RSS

online že cel teden :)

7. November 2004 Poslano v Vse

Po začetnih porodnih težavah imam sedaj precej boljši občutek glede strani in menim, da se bo splačalo vztrajati. Glede na to, da server dela, in glede na to, da tudi admin dela (backupe namreč), lahko tvegam in širim svojo modrost, heh. Spet je nedelja, spet sem bil pri maši in celo berilo sem bral, aa.. Pa sem bil tako zaspan, da nisem točno vedel, kaj se bo zgodilo tam gori, a sem nekako le zvozil. Za malo smeha in povsem brez zehanja, kar me je presenetilo.. Pač še vedno deluje stari trik, da ne zehaš, kadar si poješ.. Poskusite.
Drugače pa bomo danes malo pekli kostanje, kar jih je še ostalo (beri: kar so nam jih črvi pustili, hihi).. Tudi jabolčnega mošta je še nekaj, tisti iz grozdja je že bistveno prekisel. Pač vmesna faza..
Drugače pa sem včeraj pogledal še zadnji del Vojne zvezd (episode II: attack of the clones), konec pa je bil spet teasing uvod v tretji del, ki pride drugo leto.. Yoda pa pravi: Begun the Clone war has.. Aaa :)
Trailer za trojko je že prišel ven, možno pa si ga je ogledati v quicktime ali windows video formatu. Rise, Darth Vader! Wii.. Bo hec. Upajmo le, da slovenska premiera ne bo spet dva meseca za ostalimi.. Kar me spomni na to, da bom danes bržkone gledal The Bourne Supremacy, nadaljevanje precej dobrega The Bourne Identity.
Bomo videli, kako bo, najbrž poročam. Po kostanjih :) Stay tooned!

Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.