| Naroči se na RSS

Drugi november

2. November 2004 Poslano v Vse

Danes sem si ogledal precj zanimiv film Collateral, kjer Tom Cruise končno ne igra nekega good guya, temveč postane siv, siten, zoprn in nevaren. Kar nam je všeč! Če bi bil režiser filma jaz, bi konec vsekakor obrnil v njegovo korist, a ker nisem, se je treba zadovoljiti s tem, ki smo ga dobili. Ni bil slab, a morda za par odstotkov preveč predvidljiv. Seveda pa se zdaj ne bom pritoževal, saj je bil film na splošno dober, še boljša pa je bila družba :)
Kakor koli, bil sem deležen pice v Parmi, ki jo priporočam vsem lačnim in radovednim. 820 SIT za eno malo pico je in ni veliko.. Morda bi lahko bila kanček bolj obložena – v spomin na dobre stare čase, ko te je ena mini pica potešila precej bolj kot kaka velikanka kje drugje. A kaj bi stokal, dobro je bilo, tudi borovničev sok imajo krasen (precej boljši kot v Emonski kleti!).
Za konec pa še eno predavanje iz postmodernizma v literaturi in nasploh… Poštni modernizem, heh.. Virk je bil morda kanček preveč strokoven, a dovolj splošen, da bi bilo predavanje zanimivo za vsakogar, ne le za nas, študente. Združevanje arhitekture, slikarstva in literature je sploh nekaj posebnega, nekaj takega, kar bi moral poznati vsakdo. Torej Virk: pohvale (čeprav je bil kak Dekameron že tudi bolj zabaven:)

over and out.

Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.